Drumfanfare Dindua in coronatijd

De beperkingen in verband met de coronacrisis hebben ook invloed op alle verenigingen. Ook bij muziekvereniging Dindua zijn er geen repetities en lessen. Een aantal optredens, zoals Koningsdag, de herdenking op 4 mei en de avondvierdaagse, gaan niet door.
Stilstand is achteruitgang en daarom is in overleg met de docenten besloten om voor de leerlingen digitale lessen in te plannen. Sinds 19 maart krijgen de meeste leerlingen en jeugdleden les via de digitale snelweg.
Muziekvereniging Dindua bestaat dit jaar 65 jaar. Een aantal activiteiten, waaronder het lustrumconcert op 31 oktober, komt te vervallen. Dit concert zal worden doorgeschoven naar 2021.
Bij Dindua hoopt men de draad weer snel op te kunnen pakken. De gezamenlijke repetities en gezelligheid worden zeer gemist.