SponsorKliks

C.M.V. Dindua en SponsorKliks

Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij SponsorKliks, wat ons helpt om onze kosten voor o.a. jeugdopleiding, instrumentarium en kledij te dekken.

Wat is SponsorKliks?
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks is in 2011 ontstaan en zorgt ervoor dat leden en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

Hoezo gratis sponsoren?

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 750 webwinkels die allemaal een commissie aan SponsorKliks betalen zodra er een klant via de site van SponsorKliks op de site van de webwinkel komt en een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. Jij als klant betaalt dus hetzelfde bedrag als wanneer je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen.

Driekwart van de ontvangen commissie is voor de vereniging!

75% van de ontvangen commissie keert SponsorKliks aan ons uit. Elke aangesloten vereniging krijgt namelijk een unieke SponsorKliks-pagina waarop al deze webwinkels te vinden zijn. Klik snel op deze link om op onze sponsorklik pagina terecht te komen.