Muziek Ensemble C.M.V. Dindua Enkhuizen

Christelijke Muziekvereniging (C.M.V.) Dindua is een drumfanfare die opgericht is in 1955. Wij geven in Enkhuizen en omstreken regelmatig diverse soorten optredens. Van optochten tot aan concerten en van carnaval tot de Kerst. C.M.V. Dindua heeft er allemaal ervaring mee.

De vereniging stelt geen eisen aan muzikanten, maar om met de optredens mee te mogen spelen moet je wel over enige ervaring beschikken. Als je deze nog niet hebt, geen probleem! Onze dirigent en instructeurs leren je graag hoe je op het door jou uitgekozen instrument moet spelen, leren je alle muzieknoten en voor je het weet zit je in de groep!

Wil je lid worden en heb je geen instrument? De vereniging beschikt over haar eigen arsenaal aan instrumenten (besbas, bugels, dwarsfluit/piccolo, euphoniums, hoorns, trombones, trompetten, lyra’s, kleine troms en de grote trom) dus zelfs zonder een instrument kun je bij ons gezellig muziek maken!

Als je lid wilt worden, ga dan snel naar onze pagina Lid worden.
Wij repeteren wekelijks op de donderdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur, dus als je een kijkje wilt komen nemen bij onze repetities, maak vrijblijvend een afspraak en kom gerust langs!


Postadres secretariaat: Onder Zeil 28, 1602HZ Enkhuizen.
E-mail: info@dindua.nl
Bankrekening: NL92RABO 03100.95.662 (Rabobank Enkhuizen).
Repetitieruimte: “De Rietscout”, De Gouw 7E, 1602 DN Enkhuizen, tel. 0228-316714.
Repetities: donderdagavond vanaf 19.30 uur.
Dirigent: Niels Ket.

Slagwerk-instructie: Robbin Wit