Concert Muzikaal Palet

Concert muziekvereniging Dindua Enkhuizen

Voor het eerst in vijf jaar verzorgt muziekvereniging Dindua weer een concert. Het jubileumconcert 65 jaar Dindua kon in 2020 door corona helaas niet doorgaan. Inmiddels heeft Dindua ook een nieuwe dirigent. Sinds 2019 heeft Niels Ket de muzikale leiding. Hoogste tijd dus voor een concert.

Het concert heeft als titel “Muzikaal Palet”. Zoals een schilderspalet veel kleuren bevat, zo hoort u bij “Muzikaal Palet” veel verschillende muziekstijlen. Bijvoorbeeld een koraal zoals “Gabriella’s Song”, een concertstuk Moments for Morricone en een popnummer “The Queen greatest hits”.
Bij een drumfanfare kan natuurlijk een mars niet ontbreken: Royal Jubilee.

Ook het leerlingenensemble is van de partij. Samen met het orkest spelen zij o.a. “Four Happy Tunes”. Ook apart van het orkest zullen zij enkele nummers ten gehore brengen.

Het concert is zondagmiddag 20 november om 14.30 uur in de Nutszaal in Enkhuizen. De ingang van deze zaal is achter de Hema. De toegang is gratis!
Huishoudelijke tip: pauzedrankjes uitsluitend à contant.